Pagini

luni, 30 noiembrie 2015

Sfântul Apostol Andrei, cel Întâi chemat, Ocrotitorul României...???


Ia să vedem ce spune și ce a făcut BORâtura...:

Sfântul Apostol Andrei era frate cu Sfântul Apostol Petru, amândoi au fost fiii lui Iona, din cetatea Betsaida Galileei, o cetate mică aflată pe malul lacului Ghenizaret, şi se îndeletniceau cu pescuitul.
(n.r. - Deci până acum... nici o legătură cu România!)

Ziua de 30 noiembrie, în care se face pomenirea Sfântului Apostol Andrei cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României, a fost consacrată ca zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Această zi este consemnată cu cruce roşie în Calendarul Bisericii Ortodoxe Române în urma hotărârii Sfântului Sinod din anul 1995.
(n.r. - Deci s-a inventat această sărbătoare de către BORâți, ca să mai aibă încă o zi de pe care să ”ciugulească” bănuți de la fraieri. Iar autoritățile române au aprobat cu larghețe această nelegiuire!)

Sfântul Apostol Andrei a fost proclamat Ocrotitorul României, în anul 1997. Ziua prăznuirii sale a devenit sărbătoare bisericească naţională, ca urmare a Hotărârii Sfântului Sinod din 14 noiembrie 2001.
(n.r. - acum să-mi explice și mie cineva: DE CE A FOST PROCLAMAT ĂSTA CA ”OCROTITOR AL ROMÂNIEI” și... CE PIZDA MĂ-SII A OCROTIT NENOROCITUL? 
România a ajuns vai de capul ei, fără o economie puternică, fără agricultură, fără resurse materiale, fără forță de muncă, fără..., fără... dar cu toată POPIMEA JEGOASĂ ÎN FRUNTEA ȚĂRII!)

Aștept provincia...!