Pagini

marți, 10 noiembrie 2015

Din Categoria: ASTFEL DE OAMENI EXISTĂ... ȘI NE FAC VIAȚA DE CĂCAT...

Priviți și ascultați ce spun acești români...!
Da! Acești români care NU au nici cea mai mică cultură.
Da! Acesta-i adevărul. SUNT INCULȚI...
Ei nu-și pot da seama încă (și nici că își vor da seama vreodată) că această ”sperietoare” cu Iadul în care vor arde dacă... (și aici urmează un pomelnic de argumente) le-a fost băgat în cap cu mare ingeniozitate de cultul religios. Căci religia asta face. Inoculează elemente de spaimă și frică în mintea celor ce nu au o rațiune corectă, nu înțeleg lumea înconjurătoare!
Nu sunt în stare nici măcar să realizeze, că dacă ar exista o entitate care le-ar asculta și îndeplini rugile... ei n-ar mai fi nici bolnavi, nici săraci, nici bătaia de joc a celor ce-i conduc (mai ales biserica).
Ne uităm la ei și-i vedem mereu fără dinți, nespălați, în haine ponosite, disperați, înfometați și cu toate că n-au ce mânca nici ei nici copii lor, ei sunt mai tot timpul beți (cu băuturi de ultima spiță), n-au lumină, n-au căldură iarna etc, etc.
Dar se roagă la dumnezeu...!
Nu-și dau seama că... dacă ar fi acest ”îndeplinător de dorințe”, ei nu s-ar mai fi târât prin viața asta jalnică!
Și cu toate astea... Jegurile BORâte le iau și ultimii bănuți, prin minciună și înșelătorie și la botez (cine-și permite cât de cât) și la înmormântare!

Iată de ce, am dat acest titlu... pentru că acești oameni chiar există, sunt mulți, chiar foarte mulți, sunt inculți, dar fac ce le spune biserica... (și biserica le spune numai TÂMPENII), iar noi restul suntem nevoiți să-i răbdăm... și să răbdăm, toate măgăriile bisericii... care ne fac viața de căcat!

CLAR?