Pagini

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

În numele Coranul, musulmanii fac prăpăd în Europa! Pentru că le place ”religia” lor!



Refugiații musulmani fac prăpăd în Europa. În numele religiei lor, Coranul, musulmanii violează femei, le umilesc, batjocoresc și de multe ori le și omoară în chinuri groaznice. O tânără din Suedia a fost victima unui grup de musulmani, dornici de a domina femeile la fel ca în Orientul Mijlociu.

Elin, o tânără suedeză și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Tânăra a fost violată și bătută până la moarte de către un refugiat musulman care a ajuns în Suedia.

Tânăra a fost răpită de pe stradă, dusă într-o pădure din apropierea unei localități din Suedia, unde musulmanul a violat-o, chinuit-o și mai apoi a omorât-o.



Corpul tinerei a fost ascuns de musulman, sub pietre într-o pădure. Presa suedeză relatează faptul că musulmanii comit aceste atrocități în numele Coranului, care i-ar încuraja să violeze femei în țările pe care le ”cuceresc”. Violul femeilor devine astfel o recompensă pentru musulmani.

În țările arabe, violul este la ordinea zilei, face parte din cotidian, întrucât femeile nu au niciun drept și nu se pot opune.

Statisticile indică faptul că 38% din violurile din Suedia sunt comise de musulmani, iar în Norvegia, autorii majorității violurilor sunt tot musulmani!


sursa: recentnews.ro