Pagini

duminică, 1 noiembrie 2015

GRATIS... dar NU de la BORâturi...!


Mai multe companii, printre care farmacii, agenţii de turism, hoteluri din Bucureşti, dar şi psihologi s-au arătat solidare cu tragedia de vineri noaptea din Bucureşti şi oferă servicii gratuite pentru victimele incendiului şi rudele apropiate acestora.

Astfel, mai multe firme s-au oferit să ajute familiile victimelor oferind servicii gratuite: medicamente, bilete de avion, cazare la hotelurile din Bucureşti sau consiliere psihologică gratuită.

Iată lista companiilor care oferă gratuităţi victimelor şi rudelor apropiate ale acestora, potrivit romaniatv.net:

Bilete de avion gratuite: Vola.ro pune la dispoziţie bilete de avion gratuite pentru rudele de gradul I şi II, care se află acum în afara României şi vor să se întoarcă în ţară pentru a fi alături de cei dragi. Numărul de telefon : +40214075300 sau e-mail: rezervare@vola.ro.

Medicamente gratuite: Farmacia Materna oferă cantităţi mari de „Veloderm şi Graftygen, substitut al epidermei, respectiv membrană colagen 100%, ambele produse de top în vindecarea extrem de bună a plăgilor arse, grave şi foarte grave. În cazul în care rudele victimelor sau medici din blocul operator sunt interesaţi, rog sunaţi la 0721270590 sau trimiteţi un e-mail la bogdan@farmaciamaterna.ro.
Deoarece produsele sunt foarte scumpe dorim doar o trasabilitate a folosirii acestora, pentru ca ele să fie într-adevar folosite acolo unde trebuie.”

Consiliere psihologică gratuită: Colegiul Psihologilor din România a anunţat că va oferi asistenţă psihologică gratuită.Totodată, Echipa Psihomedelor oferă consiliere gratuită victimelor şi familiilor acestora (număr de telefon:0742 024642).

Institutul Tratamentul Traumei oferă consiliere psihologică – programul de 6 şedinte de asistare psihologica de criza este oferit gratuit.

Cazare gratuită pentru rudele din provincie: SKAL International Romania oferă cazare gratuită familiilor care şi-au pierdut oameni dragi, în urma tragediei de vineri (30 octombrie). „Suntem alături de familiile îndurerate şi oferim cazare gratuită celor din provincie în cadrul ibis Bucureşti Gara de Nord, Hotel Novotel, Hotel Ramada Parc, Hotel Cişmigiu şi Le Boutique Hotel Moxa – Bucharest.”
Rugăm doritorii să ne contacteze trimiţând un mesaj privat (n.r. – pe pagina de Facebook) sau sunând la numerele de telefon: 0744.336.464 sau 0740.260.627.

Uber oferă transport gratuit pentru cei care donează sânge pentru victimele incendiului: „cursa gratuită va fi valabilă pentru cei care PLEACĂ de la Centrul de Transfuzii, pentru a-i ajuta să ajungă acasă în siguranță. Vă ținem la curent dacă intervin alte modificări pe parcurs!”.

„Donaţi sânge pentru ‪#‎colectiv‬! Haideţi să ne mobilizăm pentru ce care au nevoie de ajutor! Introduceţi codul HELPCOLECTIV în aplicaţie, luaţi un Uber către Centrul de Transfuzii de pe Strada C. Caracaş 2 şi cursa este gratuită, astăzi şi mâine în intervalul 12:00-17:00*.
*O singură cursă per utilizator Uber, valoarea maximă de discount este de 40 lei. Valabil doar pentru curse care se încheie la Centrul de Transfuzii indicat, doar pentru donatori.”


Medlife a pus la dispoziţie personal medical şi materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor din Colectiv.




sursa: psnews.ro