Pagini

sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Nu Dumnezeu (dacă există) trebuie sa ne ierte pe noi, ci el sa ne ceara noua iertare


MESAJ DE LA ADRIANA POPESCU...

Nu Dumnezeu trebuie să ne ierte pe noi, ci el să ne ceară nouă iertare, da, noi ar trebui să îl iertam pe Dumnezeu pentru toată suferința din lume!!!
Ce tot o dați cu "să-i mulțumim lui Dumnezeu"???
E prea multă suferință în lume pentru a avea motive să mulțumiți cuiva, prea multă nevoie de iubire și de ocrotire, prea multă sărăcie și neajunsuri. Unde era Dumnezeul vostru cel iubitor când tinerii din Colectiv mureau încinerați de vii???
Ce facea el când acei nou-născuți din spitalul Giulești mureau de asemenea arși de vii deși nu apucaseră să trăiască, unde e iubirea de care tot vorbiți???
Cineva spunea că a fost ajutat într-o situație grea, că a simțit ajutorul Divinității, însă întrebați-vă și cine v-a băgat în acea situație grea, de ce a trebuit să fiți ajutați, nu era mai ușor să nu fie nevoie de ajutor și totul să fie bine și frumos?
Dumnezeu și Satan sunt unul și același, și amândoi sunt niște ratați, niște creaturi mitologice hidoase și pline de cruzime, iar lumea pe care au creat-o exprimă clar creatorul.
Dacă Dumnezeu ar exista ar primi un mare scuipat de la mine, dar vreau să cred că nu există, ca să pot merge mai departe. Ar fii prea crud ca cineva să se uite impasibil la toată suferința din lume și să nu facă nimic deși ar avea această putere!