Pagini

miercuri, 18 noiembrie 2015

Patriarhoțul a trecut la concedieri în pur stil românesc după scandalul #Colectiv!



Patriarhoția Română, în frunte cu al ei BORât Jegos Dănilă PreaTrafalet, s-a gândit că ar fi bine să caute ceva vinovați pentru problemele de imagine pe care le are, mai ales în urma cazului #Colectiv. Sau cel puțin așa suține Realitatea.net.

Numai că în momentul în care am deschis articolul mi-am dat seama că reparațiile făcut de Patriarhoție sunt în cel mai pur stil românesc. Nu doar că mai aveau puțin și concediau femeia de serviciu, dacă au una, dar chiar au zburat din cadrul instituției pe fix cei care nu aveau nici o vină, adică pe fix ăla care transmite populației ce spune PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, în ton cât mai politicos, să nu scoată lumea din păpuci.

Cu părere de rău am aflat că în loc să concedieze personajul care a stat la baza întregului scandal de imagine al Patriarhoției, după ce o afirmat că popimea Jegoasă nu calcă nicăieri neinvitată (stai că vine Crăciunul și Boboteaza, Paștele și alte căcaturi religioase) și că să nu îi învățăm pe ei cum stă treaba cu religia. Exact pe ăl mai mare dintre ei, care după 4 zile de la accident, a dat-o urât de tot în bară, după ce s-a sclifosit într-o declarative dată posturilor TV, PE bișnițarul de mașini de altă dată, BORâtul Daniel Ciubotea.

Păi bine fraților, voi, ăia cu cele mai mari pretenții, care urlați la tot colțul că vi se cuvin milioane de euro din banii publici, că cică reprezentați 85% din populația tării, tocmai voi să o comiteți în halul ăsta și în loc să le arătați românilor cum se face o adevărată reformă, scăpând fix de grandomanul care v-a creat problema, voi, marii conducători spirituali ai oilor, o faceți tot ca pe vremea comuniștilor? Dați afară fix omul care s-a chinuit, pe cât a putut, să vă corecteze imaginea distrusă?

Într-o altă ordine de idei, Patriarhoția a făcut totuși un pas în față, în materie de PR, aducând la conducerea biroului de presă un civil. Profesor de religie, realizatorul unei emisiuni la Trinitas TV, domnul Vasile Bănescu e un mijloc mai bun de traducere a mesajelor lui ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet către populație, de la limba de lemn a popimii la cea a pulimii!



La final un mic mesaj către liderul spiritual al tuturor ortodocșilor din România, cel care are pretenția de a fi respectat și după ce se cacă în capul mamelor îndoliate!



sursa cu ”adaptări”: draculgol.wordpress.com.ro