Pagini

vineri, 6 noiembrie 2015

Disperat să îl iertăm, Patriarhoțul face sacrificiul suprem: “Azi mă rog pentru voi gratis!”



Deşi nu pare, PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet are o fărâmă de umanitate sub kilogramele de straie aurite! Cel puţin aşa reiese din cel mai recent comunicat al agenţiei Basilica, în care, plin de smerenie, întâistătătorul BORât îi roagă pe tineri să-l ierte pentru gesturile nesăbuite din ultimele zile.

Mai mult, ca să nu existe îndoială privind sinceritatea lacrimilor sale crocodiliene, Patriarhoțul a acceptat să facă în seara aceasta sacrificiul suprem - timp de cinci minute, acesta se va ruga complet gratuit.

“Faptul că l-am văzut transfigurat, pământiu, parcă împietrit de frică şi regrete, în acel clip montat groaznic, asta nu dovedeşte nimic”, a comentat Onufrie Rîuleţ, analist bisericesc. “Dar faptul că va sta de vorbă cu dumnezeu şi îi va transmite doleanţele generaţiei noastre, fără să ceară măcar un cent, asta n-a mai făcut niciunul dintre înaintaşii lui. Timp de cinci minute întregi! Nici nu vă imaginaţi cât bănet pierde Biserica în acele 300 de secunde preţioase. Asta înseamnă să fii sfâşiat de o durere autentică!”



sursa: timesnewroman.ro