Pagini

miercuri, 9 august 2017

România bate Olanda la toleranţă! Homosexualii noştri poartă cruci din aur masiv şi primesc bani de la stat



Prigoana homosexualilor în România e doar un mit! Un raport al Comisiei Europene arată că, în ţara noastră, mii de cetăţeni cu orientări sexuale alternative primesc sume enorme de la stat pentru a construi clădiri impunătoare şi a-şi achiziţiona veşminte scumpe şi cruci din aur masiv. Astfel, în clasamentul toleranţei, ţara noastră s-ar situa chiar deasupra Olandei, unde homosexualitatea e acceptată, însă nu şi subvenţionată.

“Toată lumea spune că a fi homosexual în România e groaznic. Că eşti arătat cu degetul pe stradă, că nu-ţi poţi oficializa relaţia, că eşti hărţuit de tot felul de extremişti... Cu toate astea, odată ajuns acolo, am văzut homosexuali predicând mulţimii sub cupole aurite, umblând în Mercedesuri, cărând racle de argint încrustate cu pietre preţioase. Un lux nebun, căpătat prin generozitatea statului. Nici comunitatea gay din Elveţia nu se bucură de aşa condiţii”, a declarat Hubert Langpimmel, expert în politici sociale.

Reprezentanţii BORâturii au declarat că nu ştiu despre ce e vorba şi că nu sunt la curent cu raportul Comisiei, adăugând însă că homosexualitatea e un păcat strigător la cer, Sodoma şi Gomora, risipit sămânţa, Leviticul 18:22, flăcările Gheenei ş.a.m.d.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro