Pagini

luni, 26 iunie 2017

Biserica explică scandalul Pulohaci: “Nu e păcat să faci sex cu minori, e păcat să le dai bani pentru asta”Biserica face lumină în controversatul caz Pulohaci. Deşi apăruseră informaţii în presă cum că ar fi acuzat de corupere de minori, de fapt preotul Pulohaci a fost judecat pentru risipă de bani, cel mai grav păcat care poate fi comis de un ortodox. Concluzia unanimă a soborului de arhierei care l-au judecat a fost că preotul Pulohaci strică piaţa, oferindu-le bani minorilor ca să le atingă ciocanul!

“Dacă vrea să facă sex cu bărbaţi, de ce nu apelează la resursele bisericii? Sunt mii de preoţi şi mai ales călugări care sunt nu doar dispuşi să facă sex cu un alt bărbat, dar ar fi onoraţi să facă sex cu un preot care mai are şi o voce atât de frumoasă şi de expresivă. Oricare din membrii sinodului ar fi făcut sex cu el. Asta face el cu banii câştigaţi ca preot? E inacceptabil”, a spus Patriarhoțul.

Pentru păcatul său, Pulohaci va primi o pedeapsă exemplară. Va fi trimis la o parohie săracă şi timp de 3 ani toate încasările lui ca interpret de muzică populară vor intra în conturile Bisericii Ortodoxe. Adolescentul care a luat bani de la preot pentru relaţii sexuale a fost obligat să returneze banii Bisericii, aşa cum se cuvine.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro