Pagini

luni, 2 noiembrie 2015

Motivul HALUCINANT pentru care preoţii nu au avut voie să meargă la Clubul Colectiv



România e în doliu naţional de trei zile. Mii de oameni au ajuns în faţa Clubului Colectiv pentru a aprinde o lumânare în memoria celor 30 de suflete care au murit în urma incendiului de vineri seara. Dar Biserica (BORâtă) NU a reacţionat. Niciun preot nu a ajuns la locul masacrului, iar acest lucru a atras critici și chiar furie la adresa bisericii din partea populaţiei.

Un preot din Prahova s-a hotărât să rupă tăcerea. Acesta a mărturisit că tuturor preoților le-au fost interzis să participe la acest eveniment nefericit de către (Jegosul Trafalet adică...) Preafericitul Daniel, pe motiv că „Toți tineri din incinta cu pricina l-au sărbătorit pe însuși Diavolul, au căutat moartea și moarte au găsit”. Preotul a dorit să rămână anonim refuzând să argumenteze, de ce?, potrivit onlinereport.ro

În schimb, conform dcnews.ro, un alt ieromonah a făcut mai multe precizări, pe pagina sa de Facebook, după tragedia de vineri seară, venind în apărarea colegilor de breaslă, după ce numeroși români i-au blamat pe preoți pentru că nu i-au văzut cu o lumânare la Clubul Colectiv, acolo unde au murit zeci de tineri.

”„Preoții lipsiți de solidaritate” cât de josnic sună și mai ales că este spus doar pentru denigrare și din răutate. Dacă a fost sau nu vreun preot să aprindă o lumânare la acel club nu știe nimeni, preoții mai merg și civili (??? Pe bune mă japițelor ???) nu numai cu „poalele să le atârne” până pe asfalt, dar cu siguranță sunt destui preoți care azi au slujit Sfânta Liturghie în care au pomenit și aceste suflete nefericite. (Hai sictir!)

Dacă Președintele sau alți politicieni au făcut acest gest nu înseamnă neapărat că sunt solidari în detrimentul preoților, ci doar fac o baie de mulțime asigurându-și alte voturi pentru viitor. Preoții se roagă în taină, aprind lumânări în taină… (băăăăă, voi ne credeți proștii voștri?). Iertați-mă, dar mi-e scârbă de atâta răutate”, a fost mesajul postat de ieromonahul Daniel Andrian pe Facebook.



sursa: voceatransilvaniei.ro