Pagini

duminică, 29 noiembrie 2015

Durex a lansat prezervativele Arsenie Boca, care te protejează și dacă se rupDurex a anunțat azi parteneriatul cu renumita corporație Biserica Ortodoxă Română, pentru noua linie de prezervative Arsenic Moca - cele care îi ocrotesc pe enoriași chiar și atunci când - doamne ferește! - se rup.

PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, CEO al BORâților a declarat: "Ajutăm sistemul sanitar. Prezervativele anterioare ajutau doar dacă erau întregi, neînțepate, nesparte. Noua generație de prezervative e revoluționară. Tot ce trebuie să facă enoriașii e să pupe anvelopa înainte de a o monta. Ajută și să alinieze barba imprimată a cucernicului cu tractul urinar, că pe acolo intră germenele".

Prezentat în variantele Arsenic-Bebe, Arsenic-Sida și Arsenic-ScurgeriVaginale, noile prezervative au cucerit farmaciile din țară. BORâtura a declarat că urmează liniile de anticoncepționale Arsenic, precum și prezervativele pentru sex oral, cu aromă de prescură sau anafură.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro