Pagini

sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Violenţe în Militari: preotul a intrat cu jandarmii peste o familie care refuza sfinţirea casei



Scandal monstru în blocul B18 din cartierul bucureştean Militari, după ce o familie s-a încăpăţânat să nu deschidă preotului care venise să sfinţească casa. Cum aceştia nu s-au conformat nici după ultima somaţie a preotului, acesta a fost nevoit să apeleze la jandarmi pentru a intra în apartament şi a putea astfel să primească binecuvenita atenţie.

“Dom’le, eu îi înţeleg, nu prea au bani şi s-au gândit să nu mai dea şi anul acesta taxa pentru sfinţirea casei. I-am auzit de dimineaţă cum s-au baricadat, au lipit şifonierul de uşă şi au stins toate luminile pentru a da senzaţia că nu sunt acasă”, a povestit un vecin de palier.

”Părintele i-a mirosit imediat, s-a făcut că pleacă, dar de fapt era cu urechea lipită de uşă. După ce a auzit mişcare a făcut un circ de nedescris, a lovit cu picioarele în uşă de a ieşit tot blocul să-l vadă. Cum ei tot nu deschideau, a venit cu jandarmii, care au spart uşa şi au dat cu spray lacrimogen pentru a calma lucrurile.”

Surse din cadrul bisericii afirmă că purtarea preotului este cauzată de situaţia financiară disperată în care se află. Se pare că acesta ar mai avea de achitat aproape 100.000 de euro la bănci pentru cele trei case pe care le-a ridicat pentru el şi familie, iar sezonul trecut de nunţi a fost destul de slab. “Vina este a românilor care pleacă din ţară şi se căsătoresc acolo, din cauza lor suntem forţaţi să colectăm mai mult de la cei rămaşi”, a explicat un diacon.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro