Pagini

luni, 21 martie 2016

Secretul Patriarhoțului. Are o icoană miraculoasă care afişează cursul valutar non-stop


Unul dintre cele mai excentrice zvonuri de pe Dealul Mitropuliei s-a dovedit a fi adevărat! Într-un interviu cu Wall Street Journal, PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet a recunoscut aseară că deţine, de mai bine de cinci ani, o icoană căcătoare de minuni care prezice cursul valutar şi indicii bursieri.

Lucrată măiastru în aur de 24K, icoana îl reprezintă pe Sf. Nicolae aşezat pe un tron, într-un nimb luminos pe care sunt afişate cursurile principalelor valute. La picioarele tronului, pe două benzi aurite se derulează cotaţiile bursei. “Dacă se roagă intens, oricine le poate vedea! În plus, icoana are un ochi pentru euro şi unul pentru dolar, din care lăcrimează atunci când creşte cursul, ca să te alerteze”, le-a explicat Patriarhoțul jurnaliştilor străini, pufnind în râs. “Cum altfel aş fi trecut eu aşa uşor prin criza asta? Din donaţii?”

“Mai cunosc în România doar două trei icoane similare. Pe una a desenat Gigi Becali mizerii şi e posibil să se fi stricat, una e aici, la Patriarhoție, iar una e la mănăstirea Secu - dacă mă înţelegeţi”
, a adăugat ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Trafalet.

Artefactul miraculos, spun specialiştii, ar fi fost făurit în secolul al XV-lea de celebrul iconar Andrei Rubliov, căruia “nu i se spunea Rubliov pentru că era sărac.”



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro