Pagini

joi, 3 martie 2016

Consiliul Capitalei a aprobat bugetul: 6 mil. lei pentru spitale și 10 mil lei pentru biserici



Nu știu dacă am văzut sau ați văzut vreun director de spital plimbându-se în limuzine de lux, așa cum se plimbă Jegoșii ăștia ce orăcăie pe la înmormântări... și pun oamenii ”săraci cu duhul” (și cu mintea) să pupe / să lingă / să sugă oase putrezite de cai morți...!

În data de 29 Februarie 2016, în București, s-a votat bugetul Primăriei Capitalei. În timp ce ne mor copii în spitale, iar bolnavii vin cu medicamente de acasă doar ca să se pricopsească cu alte boli, mințile luminate din Consiliul General au decis în unanimitate că, și în an electoral, sănătatea spirituală este mai importantă decât cea a trupului.

Mai exact, Consiliul General a decis ca din banii plătiți prin taxe de bucureșteni, să suplimenteze bugetul spitalelor cu 6.000.000 de Lei, iar pentru biserici cu 10.000.000 Lei. Vă întrebați de ce? Dacă nu vă pace ce ați citit mai sus, să știți că s-a stabilit deja și vinovatul. Guvernul Cioloș, pentru că momentan ne fiind afiliat politic, l-a durut fix la bașcheți de voturile pe care le-ar aduce Biserica, și le-a oprit robinetul cu bani. Nici măcar telefonul PreafericituluiMaiMultDecâtArTeebuiSăFie, Securistul de Nea Trafalet nu l-a impresionat.

Totuși, deși pare greu de crezut, există și o parte bună în toată împărțeala asta. Practic, banii suplimentați pentru biserici se întorc în economia țării noastre. Gândiți-vă cum își freacă palmele un consultant de vânzări de la Mercedes atunci când intră un popă jegos în reprezentanță. Câți preoți ați văzut cărând sacii de bani din cutia milei cu Logan-ul? O parte din banii pe care aceștia îi cheltuiesc pe luxul de neam prost în care se lăfăie se întorc tot la buget, nu? Să nu uitați să mergeți și să îi votați tot pe ăștia!



sursa cu ”adaptări”: plaicuoi.ro