Pagini

sâmbătă, 26 martie 2016

În urma unui acord avantajos cu McDonald’s, Patriarhoțul a dat dezlegare la burgeriOricât aţi fi de credincioşi, nu mai e nevoie să vă abţineţi de la carne în Postul Mare! În urma unei întrevederi cu conducerea McDonald’s, transmite Trinitas TV, Patriarhoțul Trafalet ar fi dat, până la Înviere, dezlegare la burgeri.

“Postul presupune, de obicei, renunţarea la toate produsele de origine animală: carne, ouă, lapte, brânză”, a spus PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie. “Burgerii, însă, vor fi excluşi din canoanele ortodoxe pentru că... Pentru că aşa e tradiţia noastră de mii de ani, serios!”

Deşi condiţiile contractului rămân secrete, surse neoficiale transmit că McDonald’s ar fi donat o sumă considerabilă pentru Catedrala Muirii Neamului, o aripă a construcţiei urmând să fie botezată după Ronald McDonald, cunoscutul filantrop multicolor de peste Ocean.

“Celebrul binefăcător urmează să fie inclus şi în calendarul ortodox sub numele de Cuviosul Mucenic Ronald cel McDonald, făcătorul de chiftele”, a dezvăluit un angajat al Patriarhoției.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro