Pagini

marți, 15 martie 2016

Ludovic Orban susţine Catedrala. Trafalet: „A fost ieftin, i-am dat câteva sticle de vin”


Patriarhoțul Trafalet și complicii săi din BORâtură au primit un sprijin nesperat din partea candidatului PNL la Primăria București, Ludovic Orban, care a cerut recent în public, ca până în 2018 să fie finalizată Catedrala Muirii Neamului. Anunțul a fost făcut în timpul unei conferințe de presă, în pauza în care un apropiat al lui Orban întorcea caseta cu muzică lăutărească pe partea B.

Chestionat cum a reușit să prostească un politician aflat în campanie electorală să spună asemenea tâmpenii, patriarhoțul Trafalet a spus că a fost neașteptat de ușor. „Eu l-am invitat la un vin vechi în beciurile de la Mitropulie, cu gândul să discutăm despre bani. Dar pe la a treia sticlă de vin mânăstiresc a început să cânte, m-a întrebat dacă știu una cu Măria cu buci de fier de la Galați și a mai cerut și niște friptură. Când i-am zis că facem cramă și la Catedrală, a fugit cu două sticle de vin și a zis că se întoarce, că nu vom regreta”, a explicat Trafalet.

Pe lângă câteva sticle de vin, Ludovic Orban va ma avea și permisiunea să cânte la chitară în altar, să vomite în cristelniță și să participe la trei nunți fără să dea dar, având scutire de aur, semnată de Patriarhoț.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro