Pagini

marți, 15 martie 2016

Diferențele nu mint niciodată! BORâții nu cred în minunea rugăciunilor! Poftim dovada!



Deci (nu prea e bine să începem propoziția cu acest cuvânt, dar treceți cu vederea...) ce să înțelegem noi din ”întâmplările adevărate” ce s-au petrecut zilele trecute?

Anunțul făcut de Casa Regală prin care am fost cu toții informați că Regele Mihai este foarte grav bolnav avand diagnosticele "carcinom epidermoid metastazant" si "leucemie cronica" (deci are și un cancer la vârsta respectabilă de 94 de ani!) și se retrage din viața publică, a făcut multă vâlvă prin mass-media românească. Toată lumea îi ura Majestății sale însănătoșire cât mai urgentă... și alte aiureli de tip ”bla-bla-bla” (sincer să fiu... nu mai văd nici o revenire a Regelui, ci chiar din contră, clipele lui sunt numărate).

Ce face biserica lu' Pește Prăjit? Ei bine, ați ghicit: BORâturile SE ROAGĂ pentru sănătatea Regelui (vezi foto). Atât! Și pentru că Regele Mihai nu o mai duce mult, o să pun o întrebare atunci când va fi (ne)cazul... de genul ”Ce rugăciuni ați făcut voi, Spurcaților... de Regele s-a dus...?”

În schimb, iată că BORâturile noastre, pentru boli asemănătoare (hai să zicem) NU ”se repară” prin rugăciuni, NU! Desigur, căci ei știu foarte bine că N-AU NICI O VALOARE, decât de prosteală pentru cre(ș)tini! BORâturile SE TRATEAZĂ LA SPITAL (mai bine zis LA CLINICI PARTICULARE! Da.... ați citit bine: CLINICI PARTICULARE!)

Nu cu rugăciuni, moaște pupate, agheasmă sau apă sfințită! NU! Se tratează cu DOCTORI...! (Mă întreb... i-o fi lăsat și el măcar ceva la anestezist?) - vezi video (cuplaj din două video se pare...)