Pagini

miercuri, 30 martie 2016

Chiar o fi adevărat? Ordonanța care INTERZICE SĂ-ȚI FACI CRUCE...



București – Ordonanță de urgență dată de Guvernul Cioloș care practic ANULEAZĂ Legea 2175/1954: ”Orice cetățean Ortodox are datoria de a-și face semnul specific credinței în momentul în care se deplasează în proximitatea aproximativă a unui lăcaș de cult, definit conform Mitropoliei Naționale ca ~orice biserică, mânăstire, clopotniță sau monument sobornicesc~”!

Guvernul de TRANZIȚIE a decretat printr-o ordonanță cu caracter urgent ILEGAL SEMNUL CRUCII! ”În timpul operării de vehicule, în zone de intersectare a drumurilor, șoferul are obligația de a utiliza ambele mâini pentru operarea utilajului, suspendându-se obligația religioasă de a-și manifesta habotnicia […] practic nu are voie legal să-și facă cruce o persoană aflată într-o intersecție”

Legea a stârnit mari controverse ținând cont că peste 75% din bisericile din țară sunt amplasate în intersecții. Acesta să fie primul pas spre opresiunea religioasă a ”tehnocraților”?

Tehnocrații au declarat că amendamentul la lege a venit ca răspuns la numeroasele accidente survenite în trafic din cauza faptului că șoferii luau mâinile de pe volan pentru a-și face 3 cruci succesive. Înaltele fețe bisericești au declarat pentru CZ că nu poți face accident dacă îți faci cruce, și că legea este o inițiativă europeană de subminare a ortodoxismului patriotic care ne-a definit ca națiune în ultimii 4.000 de ani.


sursa: cotidianzilnic.ro/2016/03/se-interzice-crucea-ordonanta-care-revoltat-societatea-romaneasca/