Pagini

sâmbătă, 24 octombrie 2015

Scoateţi satanele PSD din biserică! DOVADA că popii l-au vândut pe dumnezeuIată că se face lumină, încet încet, şi în privinţa satanelor cu robă de preot jegos care şi-au vândut sufletul politicului de dragul banului. Sau hai să zic... că oricum BORâții sunt vânduți Satanei (spun asta cu Satana ca să fiu în conformitate cu idioțeniile cre(ș)tinilor) pentru bani, bani și iar bani!

Hotnews anunţă că Guvernul Ponta a aprobat în sedinta din 15 octombrie repartizarea din Fondul de rezervă bugetară a 6 (șase) milioane lei pentru finanțarea a două catedrale din Madrid și Barcelona, a Mănăstirii Lainici din județul Gorj și a Catedralei Greco-Catolice din Cluj-Napoca, potrivit unui act normativ publicat luni, 20 octombrie, în Monitorul Oficial.

În 19 octombrie, premierul Ponta, aflat într-un turneu electoral printre românii din Diaspora, a participat la slujba de duminică la o biserică ortodoxă românească din Madrid, iar la ieșire, a fost abordat de mai mulți participanți la slujbă cu diverse probleme, în timp ce alte persoane l-au huiduit.


Restul articolului îl puteți citi aici: paginadepolitica.ro... că așa vrea site-ul...!