Pagini

miercuri, 28 octombrie 2015

Patriarhoțul Trafalet NU ARE CREDINȚĂ în dumnezeul care-l glorifică și-l venerează!



Patriarhoțul Trafalet (ce frumusețe de bărbat, nu?) zburdă prin trafic și beneficiază de antemergător din partea Poliției Rutiere, deși nu are acest drept.

Poliția Capitalei a confirmat faptul că îi oferă Patriarhoțului acest serviciu, însă au refuzat să dea mai multe detalii. De asemenea, reprezentanții BORâturilor au precizat că atât drumul Patriarhoțului, cât și al altor reprezentanți ai bisericii jegoase este însoțit de antemergător, care are scopul de a elibera traficul.

Oare de ce acest Jegos de Patriarhoț alias PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, nu-și pune nădejdea și speranța că idiotul ăla de invizibil atotputernic și făcător de minuni a de toate cele lumești... că o să-l apere de incidente, accidente sau chiar de intervenția echipajelor SMURD de descarcerare și Ambulațele de Prim Ajutor???

Înseamnă că... nici el nu se bazează pe tâmpeniile pe care le vinde pe bani foarte grei tuturor IDIOȚILOR care pupă oase de mort, freacă portofele pe icoane căcătoare de minuni, beau apă mizerabilă dar vezi ”doamne”... e sfințită (pe dracu..!!!), se târăsc ca omizile împuțite în jurul bisericilor... și gata, nu mai spun ce și cum, că m-am săturat!

Și acum să elucidăm cazul.
Potrivit legii, doar președintele, premierul, președintele Senatului și Camerei Deputaților sau omologii lor străini, miniștrii aflați în situații de urgență și foștii președinți au dreptul să fie însoțiți de echipaje ale Poliției Rutiere. Dar cu jegosul și invizibilul de dumnezeu nu te joci. Și nu mai vorbim de toți cretinii din Poliție și Guvern care cred în căcatul ăsta, și pupă toate mizeriile inventate de BORâți și analogii lor Jegoși!