Pagini

miercuri, 7 octombrie 2015

Doi preoţi români au furat din Grecia mâna stangă a Sfântului Haralambie



Practic pe mine nu mă mai surprinde nimic la acești jegoși de preoți. Nici ce fac în această țară (unde ar trebui să fie încarcerați cu vârf și îndesat) și nici în străinătate (sper să vă aduceți aminte de diferitele postări din blog, cu preoți români acuzați de pedofilie sau curvărie).

Acum însă, a mai apărut o super-calitate a acestor BORâți Jegoși: INFRACTORI DE DREPT COMUN - HOȚI...!

Și sper că acum, cei ce mă înjură mereu sub pretext că batjocorăsc pe bravii popi cu fel de fel de diminutive... și poate ați observat că am tot schimbat cuvântul Patriarh în Patriarhoț sau Patriarhie în Patriarhoție... acum aceste cuvinte au un înțeles pe deplin justificat!

Și acum iată știrea ce a circulat toată ziua pe posturile de televiziune cât și în mass-media scrisă:

Patru pelerini din România, între care doi preoţi, au fost arestaţi în Grecia după ce au încercat să fure moaştele Sfântului Haralambie, anunţă Antena 3.
Presa din Grecia scrie că doi preoţi români, veniţi în pelerinaj la Mănăstirea Spileo, la moaştele Sfântului Haralambie, au furat mâna stângă a acestuia.
La scurt timp după ce au descoperit dispariţia moaştelor, călugării au anunţat Poliţia. În mai puţin de jumătate de oră, suspecţii au fost prinşi, iar moaştele au fost înapoiate mănăstirii.
Hoţii făceau parte dintr-un grup de 40 de turişti din Hunedoara şi Bucureşti.



sursa: antena3.ro