Pagini

miercuri, 14 octombrie 2015

Ca și la cauciucuri, șoferii vor fi obligați să-și schimbe și iconițele cu unele de iarnăȘoferii sunt deja obișnuiți ca, odată cu răcirea vremii, să treacă la cauciucurile de iarnă. De anul ăsta, însă, vor mai avea ceva în plus de făcut: să-și înlocuiască și iconițele cu unele special concepute pentru anotimpul rece. Schimbarea iconițelor se va face exclusiv în centre autorizate BOR, a anunțat Patriarhoțul Trafalet.

”Iarna nu-i ca vara”, a explicat PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie. ”Sunt alte condiții, deci e nevoie de alți sfinți. Nu poți să te rogi pentru dezghețarea parbrizului sau pentru înlăturarea zăpezii de pe mașină când tu încă ai o iconiță de vară. Dacă vrei să faci asta, vii la un centru BORât, lași o sumă frumușică spre îndestulătoare de bani și primești la schimb iconițe nou-nouțe, care te ajută să scapi de probleme pe timp de iarnă.”

Patriarhoțul Trafalet spune că șoferii vor avea de unde alege, pentru că gama de iconițe de iarnă pregătită de BORâți este extrem de variată. ”Bani să aibă șoferii”, spune Patriarhoțul. ”Avem iconițe antiderapante, iconițe pentru căldură, dezaburire, pentru frânare eficientă pe drum înghețat, iconițe care înlocuiesc antigelul și câte și mai câte.”

CEO-ul din fruntea BORâturilor nu a anunțat încă prețurile oficiale, dar având în vedere monopolul de pe piață este de așteptat ca o schimbare de iconițe să fie mult mai costisitoare decât una de cauciucuri. Patriarhoțul a făcut însă o precizare care nu-i va bucura pe șoferii din Buzău: ei vor trebui să plătească dublu pentru iconițe, pentru că la ei întotdeauna iernile sunt mai grele și se lasă cu înzăpeziri masive.sursa: timesnewroman.ro