Pagini

vineri, 25 decembrie 2015

Un mitropulit cere schimbarea Constituției. Ca să vezi și să nu crezi!



Ioan, Mitropulitul Banatului a anunţat, astăzi, la sfârşitul Slujbei de Crăciun pe care a oficiat-o în Catedrala Mitropulitană din Timişoara, lansarea unei iniţiative civice fără precedent. Reprezentantul BORâților la Timișoara cere modificarea Constituţiei.

ÎPS (prescurtarea de la ”În Pula Sfântului”) Ioan, Mitropulitul Banatului a făcut un apel vineri, în timpul slujbei de Crăciun, pentru strângerea de semnături care să aibă ca efect modificarea Constituției. Mitropulitul vrea ca principala lege din România să specifice clar că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie, ca reacţie la faptul că, în tot mai multe state europene, au fost recunoscute familiile formate din persoane de acelaşi sex.

”Este o iniţiaţivă civică pe care fraţii noştri care iubesc familia creştină ar dori să le-o prezinte celor care conduc destinele acestui neam şi să scrie acolo în Constituţie că familia creştină are la bază codul familiei din Sfânta Scriptură – familia este tocmită după rânduiala lui Dumnezeu – bărbat şi femeie. De aceea, dacă veţi găsi tineri studenţi care o să vă roage să semnaţi, vă îndemn cu încredere pentru că, dacă nu mă înşel, nu ştiu dacă nu săptămâna trecută, nu ştiu dacă nu Grecia, a fost îngenunchiată în sensul acesta. Suntem un popor cu mulţi mai mulţi credincioşi şi de aceea să-l rugăm pe dumnezeu să păzească familia binecuvântată în faţa sfântului altar (sau a vrut să spună ”adulter”) al neamului nostru. Aici aţi venit frăţiile voastre şi părinţii domniilor voastre – bărbat şi femeie”, a spus ÎPS Ioan, credincioşilor.

”Dumnezeu, prin întruparea sa şi prin înviere, ne-a arătat că nu doreşte ca pământul să fie cel mai mare cimitir antropologic din univers. Dumnezeu vrea ca acest pământ atât de minunat să fie locul bucuriei sale”, a mai arătat mitropulitul.

VOI VĂ DAȚI SEAMA CE AU CERUT ĂȘTIA?
AU CERUT SĂ RENUNȚE LA CELE MAI MARI PLĂCERI ALE LOR: HOMOSEXUALITATEA ȘI PEDOFILIA!
CHIAR CREDEȚI CĂ VOR RENUNȚA? EU NU CRED!
SAU MAI BINE ZIS... ÎI PUN PE ALȚII SĂ RENUNȚE... CA SĂ LE RĂMÂNĂ DOAR LOR ”CAIMACUL”!!!
CE ZICEȚI?



sursa cu ”adaptări”: expunere.com