Pagini

duminică, 13 decembrie 2015

Un jeg de popă condamnat la închisoare pentru agresarea sexuală a enoriașelor...


Avem știri calde, care pe mine nu mă mai miră deloc! Dar deloc! Că doar toată ziua urlu că Jegurile astea sunt niște pedofili, curvari și homosexuali înrăiți! Jegurile astea așa zise ”sfinte”!

Ioan Pop, preot ortodox român care slujea la o parohie din Toronto, a fost condamnat la șapte luni de închisoare, (n.r.: 7 (șapte) luni de închisoare??? Doar atât?) fiind acuzat că a agresat sexual opt enoriașe. În luna mai, acesta și-a recunoscut faptele. Preotul a emigrat în Canada în anul 1999, împreună cu soţia şi cei doi copii ai săi.

Ioan Pop, în vârstă de 57 de ani, a primit condamnare pentru mai multe agresiuni sexuale săvârșite în perioada 1999-2013. „Relaţia specială a acestor victime cu biserica este stricată. Victimele au suferit de anxietate, depresie, frică şi paranoia”, și-a motivat decizia judecătorul. Se pare că preotul a amenințat pe una dintre enoriașele agresate că o va blestema, împreună cu familia sa şi „generaţie după generaţie”, dacă va povesti cuiva cele întâmplate. Se pare că soția lui Ioan Pop știa despre aventurile soțului său, însă nu a intervenit în nici un fel.

Victimele au vârste cuprinse între 20 și 35 de ani, însă identitatea lor nu a fost făcută publică. În total, opt femei au fost agresate. Cea care a mărturisit cumplita experiență a fost o femeie care apelase la preot pentru a-i ajuta soțul, rănit grav într-un accident rutier. Ulterior, mai multe enoriașe de la parohia ”Trei Sfinți” din Toronto au recunoscut că au trecut prin aceleași momente cumplite. În luna mai, Pop a pledat „vinovat” pentru opt acuzaţii de agresiune sexuală. Acesta a recunoscut că şi-a folosit postura pentru a săruta, mângâia şi a face avansuri sexuale femeilor respective.



sursa: mesagerulromanesc.info