Pagini

miercuri, 9 decembrie 2015

Biserica are o listă a proprietăților confiscate. Și atât! Să le mai confiscăm odată...


Biserica are o listă a proprietăților confiscate, din care, zice BOR, n-a primit înapoi decât 15%.

Ați înțeles, biserica are o listă a proprietăților confiscate.

Biserica n-are o listă a persoanelor care nu au ce pune în seara asta pe masa copiiilor. Are în schimb o listă a proprietăților confiscate.

Biserica n-are o listă a persoanelor singure și în nevoie de compasiune și ajutor spiritual. Are în schimb o lista a proprietăților confiscate.

Biserica n-are o lista a oamenilor care mai au puțin de trăit și-ar avea poate, nevoie, de consolare. Are în schimb o lista a proprietăților confiscate.

Biserica n-are o listă a copiilor care își pierd drumul în viață, pentru că părinții lor sunt plecați din țară la muncă. Are în schimb o lista a proprietăților confiscate.

Biserica n-are o listă a celor care au renunțat să mai spere. A oamenilor triști pentru că soarta i-a învins. A celor pentru care nu mai există vorbe bune sau fapte bune. Are în schimb o lista a proprietăților confiscate.

Biserica n-are o listă cu ce e de făcut pentru o Românie mai plină de sens, de suflet, de viață și chiar de duh. Are în schimb o lista a proprietăților confiscate.

Biserica are o listă a proprietăților confiscate.

Biserica are o lista a proprietăților confiscate.

Ca ăia care se duc sâmbăta dimineață în supermarket și nevasta le trece pe o foaie de hârtie absolut tot ce trebuie să cumpere.

Doar că în cazul de față, banii trebuie să-i dea fata de la casă. Din salariul ei.



sursa: lucian mândruță