Pagini

joi, 24 decembrie 2015

Ce are de spus acum Patriarhoțul Trafalet? A fost voia lui ”dumnezeu”, nu?


După cum o să vedeți, dumnezeu iar ucide... și nu ține cont pe cine! De data asta a fost un amărât de ”dascăl” cre(ș)tin. Jegosul de popă, a fost rănit ușor!
Sau poate, după gândirea pupătorilor de oase putrezite și a donatorilor de bani către BORâți, șoferița este o satanistă! Da! Iar bunul ”dumnezeu” n-are nici o putere când e vorba de așa ceva! Mama ei de treabă cu religia asta!
Și acum știrea:


Accident deosebit de grav petrecut în seara zilei de 23 decembrie 2015 în județul Botoșani. În eveniment au fost implicați oameni ai Bisericii care vesteau Ajunul în casele credincioșilor. (Haha... ăștia erau la cerșit!!!)

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20:00 la ieșirea din localitatea Lișna, comuna Suharău. O șoferiță de 42 de ani care se afla la volanul unui autoturism a intrat din plin într-o căruță care se pare că nu era semnalizată. Circula pe sensul Darabani - Dorohoi. În atelajul hipo se aflau trei persoane, respectiv căruțașul care a scăpat nevătămat, preotul paroh din comună care a fost rănit ușor și dascălul care se afla în partea din spate și a fost efectiv aruncat din căruță. A murit pe loc. Preotul și dascălul ar mai fi trebuit să ajungă la o singură casă pentru a vesti ”nașterea domnului”. (Că pupătorii de icoane căcătoare de minuni, habar n-au ce și cum, dar mai ales nu mai își aduc aminte când trebuie să-i plătească pe Jegoși...!)



sursa cu ”adaptări”: botosaneanul.ro