Pagini

miercuri, 30 septembrie 2015

Google sărbătoreşte 8 ani de la întronizarea Patriarhoțului Trafalet.Patronii firmei Google au decis să onoreze astăzi pe cineva cu o avere comparabilă, care împlinește 8 ani de când a fost numit în funcție, pe Patriarhoțul Trafalet. În onoarea celor 8 ani de managment performant și profit constant, orice căutare pe Google va costa 1 $ (un dolar).

„Sigur, puteți spune că Google nu poate încasa bani de la utilizatorii de internet dacă aceștia nu-și dau datele de pe card. Spuneți asta pentru că sunteți proști, în primul rând Google are toate datele posibile și în al doilea rând banii vor fi puși pe factura de curent, la fel ca taxa Radio-TV”, a declarat un reprezentant al companiei americane.

Patriarhoțul Trafalet a apreciat gestul și a precizat că dolarul va fi schimbat în leu nu la cursul BNR ci la cursul BOR, care este cursul BNR+3 lei la fiecare dolar. Acesta a mai spus că spera ca americanii să continue acest obicei și anul viitor, dar să pună și ei un preț mai decent, „gen 5-10 dolari, că aici vorbim de biserică nu de opere de caritate”.sursa: timesnewroman.ro