Pagini

luni, 7 septembrie 2015

Orgiile cu minore... în programa de învățământ a școlilor de teologie!



Noi amănunte incredibile ies la iveală în scandalul tânărului care s-a sinucis săptămâna trecută, în condiţii suspecte: seminarul teologic la care învăţa băiatul a fost implicat într-un scandal sexual de proporţii!

Surse din interiorul Seminarului Teologic la care învăţa Andrei Hriţuleac (un elev care s-a sinucis) au dezvăluit că adolescentul era foarte stresat în ultima perioadă, din cauza grozăviilor pe care le vedea şi le auzea la şcoala bisericească.

"Locuința preotului care se ocupă de seminar este în internatul seminarului. A fost văzut în nenumărate rânduri plimbându-se băut pe holurile seminarului și înjurând de cruci și alte entități. (...) Acum doi ani, într-o cameră din internatul seminarului au fost prinşi cinci băieţi în timp ce făceau sex cu două fete. A fost un scandal monstru atunci, însă totul s-a muşamalizat. S-a deschis şi un dosar penal, pentru relaţii sexuale cu minore, însă s-a închis la scurt timp, ca să nu fie târâţi angajaţii seminarului prin tribunale, într-un scandal sexual. Directorul i-a exmatriculat atunci pe cei cinci băieţi, însă, după ce s-au liniştit apele, unii dintre ei s-au întors la studii".

Se pare că nu doar distracţiile XXX în grup erau agreate de viitorii popi, ci şi...furturile! Potrivit surselor noastre, în urmă cu două luni, câţiva studenţi ar fi ascuns în seminar mai multe calculatoare furate. "Acum două luni, băieți din seminar au furat calculatoare de la o școală de lângă Iași. Le-au ascuns, evident, în internatul seminarului. I-au dat şi pe aceştia afară, însă, după câteva zile, i-au primit înapoi", au mai adăugat surse din interiorul Seminarului la care a învăţat Andrei Hriţuleac. Jurnaliştii noştri au încercat să afle mai multe amănunte de la conducerea seminarului implicat în scandalurile de proporţii, însă, până la închiderea ediţiei, aceasta nu a putut fi contacatată.


sursa: spynews.ro