Pagini

joi, 10 septembrie 2015

TERORIST jihadist, ajuns in Europa printre refugiati. Biserica ne îndeamnă să-i iubim!


Dezvăluiri șocante despre imigranții ajunși în Europa. Printre aceștia se află și Ahmad Abdul Alhazha, comandantul uneia dintre cele mai mari rețele teroriste musulmane. Acesta, alături de alți teroriști, s-a infiltrat printre miile de refugiați.

Ahmad Abdul Alhazha, comandant al unei rețele teroriste musulmane, ar fi ajuns în Berlin în calitate de refugiat, informează flux24.ro. El a postat și poze pe Facebook, arătând că a avut succes în călătoria sa.

Potrivit unui jihadist citat de Sunday Express peste 4.000 de imigranți s-ar afla deja în Europa. Planurile ISIS de invadare a continentului au fost dezvăluite încă de acum 6 luni.

Apropierea Libiei de Italia o face una dintre cele mai importante țări pe care ISIS le-ar putea folosi pentru a ataca Europa. Au fost zvonuri că urmează să atace Europa și ultimele au fost dezvăluite prin niște scrisori făcute publice de fundația Quiliam. Acestea sugerau că teroriștii ISIS, prin Libia, vor invada sudul Europei cu militanți deghizați în refugiați.

În ciuda pericolului, Vicecancelarul german, Sigmar Gabriel, a declarat că țara sa ar putea primi câte 500.000 de refugiați în fiecare an, „timp de mai multi ani”.