Pagini

marți, 29 septembrie 2015

Nea Trafalet: ”Vom trimite robotul Religiosity să sfinţească apa de pe Marte”



Dezvăluirea de ieri nu a trecut neobservată de scârboasele feţe bisericeşti! Aflând că NASA a anunţat prezenţa apei pe Marte, Patriarhoțul Trafalet a convocat un sinod de urgenţă pentru a analiza oportunitatea sfinţirii preţiosului lichid.

“Unii spun că sub suprafaţa Planetei Roşii s-ar afla cantităţi enorme de apă. Fie ea şi sărată, nu poate rămâne nesfinţită”, a declarat PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... al BORâturilor. “Purtăm discuţii cu patriarhoțiile Rusiei şi Bulgariei pentru construcţia roverului Religiosity. Dacă lucrurile merg conform planului, acesta va fi lansat de pe cosmodromul din Muntele Athos în prima jumătate a anului viitor.”

“Ne aşteptăm, bineînţeles, la o finanţare consistentă din partea statului Român, care nu a mai mişcat un deget în cursa spaţială de când cu Prunariu”
, a adăugat ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet, profund nemulţumit de lipsa de generozitate a autorităţilor.

Roverul Religiosity va sfinţi toată apa găsită de misiunea americană, însă va avea şi alte misiuni ştiinţifice de îndeplinit. “Printre altele, Religiosity va căuta zăcăminte de aur, va unge cu mir toţi ceilalţi roboţi prezenţi pe planetă şi va calcula timpul de ardere al tămâii în atmosfera marţiană.”



sursa: timesnewroman.ro