Pagini

sâmbătă, 29 august 2015

Troc JEGOS între Puie Monta și Nea Trafalet pentru buzunarele Jegoșilor BORâțiEste incredibil unde poate duce lăcomia Jegoșilor și jegoșenia Lacomilor ce se află, vremelnic, la butoanele Puterii. Guvernul a decis zilele trecute, printr-o Hotărâre de Guvern, semnată de penalul Puie Monta, ca o clădire de 800 de metri pătraţi din complexul Palat Snagov, aflat în administrarea RAAPPS, să treacă în folosinţa gratuită a BORâților. Conform Hotărârii de Guvern, aici se va amenaja un paraclis patriarhal...!!!

Este vorba despre Clădirea Belvedere din cadrul Complexului Palat Snagov, locul unde bogătanii României, indiferent de culoarea și simpatia politică, își face nunțile.

Probabil că popimea de la vârful BORâturii, care încasează contravaloarea cununiei, dar și bogătanii care erau nevoiți să facă naveta de la biserică, unde se făcea cununia, la palat, unde se făceau crăpelnița și dansul, sunt acum mulțumiți. Toate se vor face într-un singur loc. Și toți câștigă. Patriarhoția pentru că va avea sub control pe georgelul care va încasa tainul de cununie, beneficiarii nunții, că nu mai cheltuiesc cu deplasarea de la București la Snagov...

Asta numai într-o țară condusă de cretini și hoți se putea întâmpla...