Pagini

sâmbătă, 29 august 2015

Așchia nu sare departe de trunchi! Mafia BORâților a vrut și o afacere cu droguri...!


Informație de ultimă oră! Breaking News cum s-ar spune:

Nepotul Patriarhoțului Trafalet a fost reţinut pentru trafic de droguri de poliţiştii de la Crimă Organizată. Tânărul de 29 de ani făcea parte dintr-o reţea internaţională de trafic cu heroină, reţea care a fost anihilată de procurorii DIICOT Timişoara.

Procurorii DIICOT au anihilat o reţea internaţională de trafic cu heroină, printre cei şase români şi turci arestaţi aflându-se şi lugojeanul Birgian Emilian Ioan, de 29 ani. Acesta este nepotul Patriarhoțului Trafalet, tatăl Preafericitului fiind frate cu bunicul arestatului, conform mai multor surse, care au confirmat pentru PRESSALERT.ro şi faptul că Emilian se mândrea cu unchiul său ori de câte ori avea ocazia. De altfel, tatăl lui Birgian a luat poziţie publică de susţinere a Patriarhoțului Trafalet în conflictul acestuia cu fratele pe tema moştenirii. Arestatul este şi ginerele fostului primar PSD din Criciova, Ion Viorel Petrovici, cunoscut de toată lumea ca şi “Coco”, care a fost suspendat din funcţie după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

Reţeaua, din care făcea parte şi nepotul patriarhoțului Trafalet, acţiona pe ruta Turcia - România - Germania. Mai exact, heroina adusă din Turcia era ascunsă în torpedoul unei maşini, la fiecare transport fiind aduse între 6 şi 10 kilograme. Drogurile erau destinate comercializării în România şi Germania, scrie adevărul.ro. Nepotul Patriarhului a mai fost prins de două ori, în timp ce transporta ţigări de contrabandă.

În 21 mai a.c., a fost oprit de poliţiştii din Oraviţa care au găsit în maşina sa 1.000 de pachete de ţigări fără timbru, pentru ca două zile mai târziu să fie prins din nou în offsaid. În jurul orei 4 dimineaţa, agenţii de la postul din Dalboşet au oprit maşina condusă de Birgean pe DJ 571B. În urma verificării documentelor, Birgian a plecat fără acordul poliţiştilor. A fost urmărit iar după ce a parcurs aproximativ un kilometru a aruncat din maşină 1.039 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 8.200 lei. Cu ocazia audierii acestuia, a declarat că ţigările le-a găsit într-un şanţ. În ambele cazuri, ţigările i-au fost confiscate şi a fost amendat.

”Doamne ajută” ca această caracatiță Mafiotă super-dezvoltată și multilateral evazionistă să intre la BULĂU de la cel mai mic Jegos pedofilo-curvar-homosexual până la ăla mare... ăla care se autointitulează PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie Nea Trafalet sau mai nou sau mai vechi... ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet
sursa: ziuanews.ro