Pagini

joi, 13 august 2015

Mulțumim Guvernului pentru Ordonanța care aprobă construcția Mega-Moscheiei



O veste care nu concordă cu declarațiile liniștitoare din bilanțurile SRI. Expansiunea ISIS nu ne ocolește. Organizația terorista dezvăluie harta teritoriilor pe care dorește sa le dețină până în 2020... iar România este printre ele. Terifianta hartă include Orientul Mijlociu, nordul Africii, și părți din Europa, printre care și România.

HARTA Califatului ideal al TERORIȘTILOR,
 care arată expansiunea ISIS în viitorii ani
Reporterul BBC Andrew Hosken este autorul cărții „Imperiul fricii: În interiorul Statului Islamic”, carte ce include harta ce dezvăluie planurile ISIS. Califatul include teritorii aflate între peninsula Iberica la vest și granița cu China în est.

Un program în șapte pași, cu o durată de 20 de ani, include provocarea Statelor Unite pentru a declara război lumii islamice și revolta împotriva conducătorilor arabi.

ISIS are peste 50.000 de membri și deține bunuri în valoare 2 miliarde de lire sterline, parțial datorate controlului asupra câmpurilor de petrol și gaze din Siria și Irak.

„Ei doresc sa aibă sub control toate teritoriile considerate aparținând lumii islamice”, povestește Hosken.

„Imediat ce-și vor avea Califatul, ei plănuiesc să își îndrepte privirile spre întreaga lume.”, transmite publicația britanică Mirror.

sursa: ampress.ro