Pagini

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Răspuns pentru un ANONIM... foarte contrariat că NU EXISTĂ dumnezeu!



Un creștin... ANONIM, a postat un comentariu la această postare de pe blog: DACĂ VĂ ARD BISERICILE... (video).
Eu îi dau acum un răspuns. Dacă poate să-l înțeleagă, căci am văzut că are creierul spălat...!

Conform acestui video:

PreaÎmpopoțonatul în aur n-a chemat popa să-i ”cetească”. N-a luat Biblia-n mână. N-a început să se roage. Nu s-a închinat. Nu a intrat în biserică. Nu s-a dus la altar. N-a aprins o lumânare. N-a dat cu tămâie. N-a pupat moaștele din biserică. Nu, nimic!

De fapt, n-a schițat nici un semn al dreptei credințe ortodoxe pe care tocmai o propovăduia atunci când i s-a făcut rău, probabil de la atâta îmbuibare și de la greutatea aurului purtat.
În schimb, Daniel a chemat AMBULANȚA, a chemat DOCTORII. Acum vrea spitale, nu catedrale, JEGOSUL SUPREM!? 

Păi bine băăă... PreaNesimțitule! Tu-i chemi pe adevărații VINDECĂTORI ai neamului când tu știi că nu plătești contribuția de asigurări sociale de sănătate? Bă Daniele, tu nu te vezi?

Daniele, NU FI CHITRĂ!
Vinde-ți o cruce de aur! Vinde-ți un toiag de aur! Vinde-ți un veșmânt cusut cu aur! Vinde-ți una din vilele ale de la lac! Vinde ceva din averea aia de miliarde!
HAI, NU FI CHITRĂ, plătește-i pe vindecători, până nu te ia dracu!

Știrea: ”Patriarhul Daniel aproape a leșinat la Mizil, în timpul slujbei de sfințire a unei biserici. Credincioșii au stat prost cu nervii. Supărați că forțele de ordine îi țin la rând, au început să se împingă. Biserica le dă voie femeilor să intre doar în anumite ocazii, cum ar fi, sfințirea sau resfințirea unui lăcaș de cult.
Sursa: Observator 2012

Dacă de sănătatea preoților se îngrijesc tot medicii, ei de ce nu plătesc CASS? MAFIA și-a făcut legi de protecție în România, atât de adânc a pătruns în sistemul de stat.

Notă: ”Potrivit Legii 95/2006 (articolul 213, aliniatul 1, litera J) privind Reforma în domeniul sănătății, clericii beneficiază de asigurări de sănătate fără plata contribuției


Acum ai înțeles băi ”Anonimule” pupător de icoane băloșite de babe aflate deja în putrefacție din cauza bolilor ce nu vor să fie tratate de medici, ci de popii jegoși (care n-au nici o ideie despre boli și cum se vindecă ele, ci doar să ia banii lor de pensie pentru iluzii idioate)... și pupător de oase de mort numite Moaște sfinte! Apropo... de ce nu ți-ai scris numele real în comentariu? Îți spun eu: Că sunteți toți niște cretini..., scuze, creștini, care faceți degeaba umbră pe acest pământ! Inculților!
Nici PreaJegosul Căcăciosul vostru sfânt BORât... nu crede în căcatul în care credeți voi: așa zisul invizibilul inexistent... dumne-zeu!
Iar voi... cretinilor (cu un Ș în mijlocul cuvântului) vă manifestați ca o turmă de oi, boi, în general ca niște ANIMALE ÎNDOBITOCITE (că bine vi se spune... oițele domnului! Eu v-aș fi spus altfel...!). vezi video...
N-ai decât să stai să-l cauți tu (cu toți cretinii ca tine) pe inexistentul vostru, că și așa îl căutați de zeci de mii de ani și tot nu l-ați găsit! Tembelilor!