Pagini

duminică, 16 noiembrie 2014

Cum ar putea face infarct toți șefii BOR, în frunte cu Nea Trafalet?

Simplu! Dacă și în țara noastră s-ar înființa astfel de Cimitire! Pentru că în acest caz... toate horcăielile jegoșilor burdușiți îmbrăcați în negru, n-ar mai fi necesare. Totul e mult prea modern decât pot ei gândi. Și mult mai modern decât pot ei face. A da! Mai e ceva, ce BORăturile noastre din Evul Mediu nu-l acceptă! Încinerarea cadavrelor!
Dar să vedem despre ce e vorba:
În centrul capitalei Japoniei există o clădire numită "Ruriden" ce poate fi numită un adevărat Cimitir modern. Chiar dacă e mai tentant pentru cei tineri, se pare că și japonezii din generația 50 de ani, încep să accepte ultimele tendinte în modă pentru ”ultimului drum”.



Totul este tehnologizat la ultima strigare IT. Aici se folosesc lumini cu LED-uri pentru iluminarea modernă și cu efect liniștitor, a celor peste 2.000 de statui Buddha sculptate din cristal, conform tradiției japoneze. În aceeași clădire sunt stocate, pe etaje, urne cu cenușa morților, locuri de reculegere și rugăciune.
Lumea civilizată merge înainte! Noi... unde mergem?



Lumea credincioșilor lui Nea Trafalet, sărăcită, îndobitocită și sugrumată de dureri, încă mai trăiește în Evul Mediu! Pupă moaște și icoane așa zise sfințite. Fără să-și dea seama că o fac degeaba, și pe deasupra mai dau și bani popilor jegoși.
Mai avem până să scăpăm de îndobitocirea asta! Mai avem...!