Pagini

marți, 11 noiembrie 2014

Grețoasa Biserică Ortodoxă Română...

Când aud de BOR îmi trec prin minte cuvinte ca: manipulare, corupție, securiști, spălare de bani, capitalism, epoca medievală, popi mizerabili etc., adică numai de bine. De ce?
Pentru că au demonstrat astea cu fiecare ocazie pe care au avut-o. Mai nou, de când cu alegerile prezidențiale, roiesc în jurul căcatului zumzăind în stânga și în dreapta cu cine ar trebui să voteze Poporul Român, că dreapta credință recomandă un român, de stânga (că de la dreapta la stânga se face cruce – motivul lor cretin) și neapărat ortodox.
Se trimit circulare în țară care să recomande mizeriile astea și ba mai mult, apar popi de toate rangurile și spețele, securiști sau nu, care spun cu subiect și predicat cu cine trebuie să voteze creștinul ortodox român ca să nu-l bată Dumnezo.
Sunteți extraordinar de grețoși și sper ca, dacă nu în viața asta, măcar după moarte să aveți parte de o judecată și o pedeapsă pe măsură. Vă mai mirați de ce vă înjură lumea și vă scuipă în ochi. Cu toate astea continuați să vă înălțați turnuri aurite și falnice spre cer cu scopul de a impresiona un Dumnezeu care mai mult ca sigur dacă ar exista, v-ar desconsidera.
Manipularea ordinară și jegoasă, a oamenilor mult prea proști sau mult prea orbiți de credință, folosind aceleași arhaisme care parcă ar trebui să vă întărească autoritatea și să simuleze niște litanii scârbos de credibile, nu vă ajută decât la discreditarea voastră continuă.
Vă discreditez și reprezentați o rușine pentru Poporul Român, pentru toți acei drepți care au crezut, luptat și murit în numele unui ideal numit Credință și Dumnezeu.
Vă meritați soarta și veți fi regurgitați de societate în cele din urmă. E doar o noțiune de timp, care se scurge deja în defavoarea voastră.



Sursa: stepanadrian.ro