Pagini

luni, 20 iulie 2015

RELIGIA - singura putere direct proporțională cu SĂRĂCIA...!

Știați că...
CELE MAI RELIGIOASE ȚĂRI ALE LUMII SUNT:

EGIPT - 100% credincioși
BANGLADESH - 99%
SRI LANKA - 99%
INDONESIA - 98%
CONGO - 98%
SIERA LEONE - 98%
MALAWI - 98%
SENEGAL - 98%
DJIBOUTI - 98%
RWANDA - 98%
...
ROMÂNIA - 64%
...

Puterea religiei este direct proporțională cu nivelul sărăciei unui popor! Cu cât e mai săracă populația, cu atât mai credincioși sunt! Conducătorii lor în stat sunt chiar mai marii bisericii acelui stat!
(În România, mai marii statului aruncă cu bani în mai marii bisericii, doar pentru ași vedea visul de a fi la putere, prin votul prostimii! Asta și explică ardoarea cu care toate guvernele alocă zeci de milioane de € BOR-ului pentru construcții aberante de biserici și catedrale iar în ultima perioadă chiar și într-o moscheie cum n-a văzut nici un musulman din toată zona arabă..., dar nu acordă nimic sistemului de SĂNĂTATE și de ÎNVĂȚĂMÂNT).

Nu ne rămâne decât să constatăm că pentru toate rugile la dumnezeu / allah / buda sau orice alt zeu inventat de toți jmecherii în negru (sau în aur, cum e pe la noi!!!) ce se folosesc de prostia omenească și necunoașterea realității vieții sau chiar cum spuneau chiar cei din BOR... ”lipsa de discernământ” a credincioșilor..., este o poartă spre fericirea supremă a jegurilor negre!
Altfel, nu s-ar explica situațiile pe care le prezentăm mai jos:
Cum e să te rogi (!!!) la o vacă... sau la o pâine... sau cel mai frecvent în ultimul timp pe la noi, la o mizerie de pe un perete sau podea, să-ți îndeplinească niște dorințe de care ai nevoie!



Sau ce cred săracii lumii... care se roagă toată ziua la fel de fel de divinități și zei... și totuși nu realizează că nimic nu se întâmplă cu ei spre mai bine! Oare unde e zeul lor? Există el oare sau nu? Se întreabă ei vreodată despre situația asta? Nu cumva... NU gândesc (că nu au cum...!), dar în schimb fac tot ce le spun preoții???



În concluzie:
RELIGIA - singura soluția CRIMINALĂ... care omoară speranțele oamenilor promițându-le o viață minunată... dar pe lumea cealaltă (care NU EXISTĂ)!

PS
Nici românii nu sunt departe de ororile astea... și au fost prezentate non-stop pe blog și facebook!
Pentru că SUNTEM SĂRACII EUROPEI... ȘI (culmea) AVEM CELE MAI MULTE BISERICI PE CAP DE LOCUITOR!
Priviți mai jos o fotografie (doar) a unei familii sărace, ce își are pereții plini cu icoane și prostii cu teme religioase! Iar cealaltă fotografie e din zona București... dacă vă puteți imagina așa ceva!
RUȘINE GUVERNANȚILOR că susțineți o biserică CRIMINALĂ ce se bazează doar pe un profit care să fie pentru bunăstarea BORâților, nu a enoriașilor!