Pagini

marți, 28 iulie 2015

Guvernul taie bani de la sănătate și-i dă pentru Catedrala Muirii Neamului. HUUOOO...!Pentru că se apropie anul electoral 2016, Guvernul se îngrijește de bunăvoința divină. Rectificarea bugetară care taie de la bugetul Sănătății și acordă majorări semnificative pentru bugetul cultelor bisericești.

Secretariatul de stat pentru Culte va primi o sumă importantă, 37 de milioane de lei, dintre care, potrivit unor surse guvernamentale, 25 de milioane sunt destinate Catedralei Mântuirii Neamului. Încă 10 milioane vor merge pentru construirea sau refacerea unor biserici din județe. În jur de 30 de milioane de lei vor merge prin bugetele alocate Consiliilor Județene pentru salariile personalului clerical și neclerical al bisericilor.

Costul lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului până la stadiul roşu-gri, adică pentru finalizarea construcţiei, fără tencuială, dar cu geamuri şi uşi, este de aproximativ 80 de milioane de euro, anunţă Patrarhia Română. (priviți filmulețul FĂRĂ SONOR să nu vi se facă rău!)Ei sunt unii din artizanii guvernelor care îngroapă poporul! PRIVIȚI-I și HULIȚI-I...!sursa: bn24.ro