Pagini

miercuri, 1 iulie 2015

40.000 de euro pentru un loc în biserică? Oamenii ăștia sunt nebuni? Cred că DA!



"Uitați-vă la mine, că sunt cu Sfânta Cruce în mână și m-am împărtășit. Eu nu zic că nu am mințit în viața mea, dar nu sunt un mincinos și mai ales în sfânta biserică. Deci eu nu sunt un om care să umble după bani. Puteți să întrebați deci nu am treabă cu banii lor. Vă spun sincer", povestește preotul Ioan Răduleţ.

Prețul de pornire al licitației a fost 2.000 de lei. Peste 40.000 de euro este suma pe care un crescător de oi din Poiana Sibiului a plătit-o ca să aibă locul rezervat în biserica din comună. Ciobanul a plătit pentru o strană aproape de altar cât pentru un apartament cu două camere, deşi abia ajunge la biserică de Paşte şi de Crăciun. Așa cum este obiceiul în zonă, strana a fost scoasă la licitație, după ce fostul proprietar a încetat din viață.

Dacă am ajuns să plătim 40.000 de euro pentru un loc pe scaun în biserică, oare cât vom plăti pentru un loc pe scaun în MEGA Catedrala Mânuirii Neamului?

Având în vedere că s-au investit de mii de ori mai mulți bani, închirierea unui scaun în Catedrală Mall ar trebui să coste de mii de ori mai mult, probabil peste 40 de milioane de euro. Sau poate că pioșenia sa, Daniel Auritul, ne va face o reducere.

sursa: digi24.ro