Pagini

luni, 15 iunie 2015

Un popă a fost excomunicat pentru că nu recunoaște aurul și banii dacă e legat la ochi

Nea Trafaletul Daniel este genul de CEO care nu tolerează nici măcar cel mai mic gest de incompetență din partea subalternilor săi de la BOR. Cel mai recent exemplu este cel al nefericitului popă Onufrie Râuleț, pe care Nea Trafalet l-a excomunicat după ce s-a descoperit că nu are nasul format pentru aur sau bani.



”În timpul examenelor anuale pe care toți preoții noștri trebuie să le dea, popa Râuleț a căzut lamentabil la proba de identificat aur, bani și alte valori, în timp ce era legat la ochi. Și a dovedit aceiași lipsă halucinantă de har și în altă probă, când a confundat sigla Mercedes cu sigla Dacia. Am crezut că-mi cade barba când l-am auzit. Și așa ceva este inadmisibil în sânul sfintei noastre biserici!”, a răbufnit Patriarhul Daniel.

Patriarhul spune că o persoană atât de lipsită de har este o rușine pentru instituția pe care o conduce, așa că excomunicarea a venit ca o decizie absolut firească. ”Degeaba știi cine e Iisus sau Fecioara Maria, dacă banii trec pe lângă tine fără să-i bagi în buzunar”, a punctat Nea Trafalet.

sursa: timesnewroman.ro