Pagini

vineri, 26 iunie 2015

Pentru că BORâții au prea puține botezuri, și respectiv prea puține încasări exorbitante...Astăzi, sunt în poporul român, din nefericire, mai multe înmormântări decât botezuri. Populaţia îmbătrâneşte, numărul românilor scade, iar numărul avorturilor a depăşit numărul populaţiei, peste 20 de milioane de avorturi s-au făcut în ţara noastră din 1990 şi suntem printre primii din Europa la aceste capitol. Suntem creştini, dar nu vieţuim creştineşte întru totul”, a spus Nea Trafalet, desigur, într-un comunicat de presă.

PreaNefericitul Șef al Jegoșilor BORâți le avertizează pe femei să nu facă avort, pentru că este un păcat deosebit de grav, şi să ajute familiie cu mulţi copii să-i poată creşte (dar BORâții nu vor da nici un ban pentru treaba asta, nu-i așa? - n.r.!), pentru că numărul înmormântărilor este, din nefericire, mai mare decât al botezurilor.

Păi asta-i durerea lor! Mai întâi fac botezul pe bani grei, apoi le face și nunta, pe bani și mai grei, și abia după aceea... îi trântește și înmormântarea, pe alți bani grei! Păi cum să piardă ei două etape din încasările renimitei ”Marea Escrocherie Financiară” (n.r.).

O mulţime de familii doresc să aibă copii şi citesc Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul, Acatistul Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana care, de asemenea, au avut-o pe Maica Domnului, ca binecuvântare, la adânci bătrâneţe, precum şi al altor sfinţi. Pe de altă parte, din nefericire, există şi familii care pot naşte copii, dar nu o fac, ci îi avortează, îi ucid înainte de a se naşte, ceea ce este un păcat deosebit de grav. De aceea, Biserica îndeamnă ca cei care au copii mulţi să fie ajutaţi de cei care nu au copii, care fie pot adopta un copil care a fost părăsit de părinţi, fie pot ajuta material şi spiritual o familie cu numeroşi prunci, ca cei care au copii să simtă că Dumnezeu îi iubeşte şi că ei pot deveni pentru Biserică şi societate o binecuvântare”, spune PreaNefericitul Șef al Jegoșilor BORâți, Nea Trafalet.

sursa: bn24.ro