Pagini

duminică, 28 iunie 2015

Preoţii s-ar putea pune în slujba fondurilor europene


E CLAR: VINE FOAMETEA PESTE ROMÂNIA!
ȘI ȘTIȚI DE CE?
PENTRU CĂ NIȘTE IDIOȚI DE LA MINISTERUL AGRICULTURII AU BĂTUT PALMA CU BORâturile SĂ AIBE GRIJĂ DE FONDURILE EUROPENE PENTRU AGRICULTURĂ!
ASTA ÎNSEAMNĂ CĂ BANII VOR AJUNGE ÎN SUTANELE JEGOȘILOR ȘI NU ÎN AGRICULTURĂ! JEGURILE VOR FACE DOAR RUGĂCIUNI SĂ PLOUĂ SAU SĂ FIE SOARE, IAR BANII DE LA UE SĂ LE UMFLE ÎN CONTINUARE CONTURILE PERSONALE!
DA! CITIȚI INFORMAȚIA preluată de pe Antena 3!

Preoţii s-ar putea pune în slujba banilor europeni. Patriarhia vrea să se implice în monitorizarea fondurilor UE pentru fermieri. Iar propunerea prelaţilor ar fi primit deja binecuvântarea celor din Ministerul Agriculturii.

Era o vreme în care singurul lucru pe care îl putea face preotul pentru culturi era să se roage pentru ploaie. Apoi a început să predice, la slujbă, despre banii europeni. Şi binecuvântarea lor.

A ajuns şi informaţia că Patriarhia va primi o nouă misiune. De sus, de la vârful ministerului agriculturii. Va desemna un observator în comitetul de monitorizare al programului de dezvoltare rurală.

Până în 2020, programul naţional de dezvoltare rurală va finanţa agricultura (MAI BINE ZIS... BORâturile) cu peste 8 (opt) MILIARDE de EURO (!!!), bani europeni.


UITAȚI-VĂ LA FIMULEȚ DÂND CLICK AICI!