Pagini

luni, 1 iunie 2015

Covorul Fermecat și BORâții...

În vremuri îndepărtate, chiar mult prea îndepărtate chiar față și de Evul Mediu (perioada cea mai neagră a istoriei omenirii), o super-tehnologie (extraterestră) se ”eticheta” drept Covor Fermecat. Iar cei ce ”butonau” acele super-tehnologii neînțelese de oameni (unele nici până acum) erau zeii...!


Azi, în sec.XXI, BORâții le spun fraierilor că dumnezeu, îngerii și toți sfinții pe care-i inventează, zburau și coborau din înaltul cerului pe Pământ! Nici o vorbuliță despre alte civilizații extraterestre super-dezvoltate care au trecut și pe la noi și ne-au influențat dezvoltarea...! Așa că... acele civilizații au rămas în mintea bolnavă a popilor ca zei și îngeri. CARE CERȘESC BANI ȘI PROPRIETĂȚI!



Dar la un popor incult și ”slab de înger”, care nu știe nici în ce țară trăiesc, nici ce limbă vorbesc, nici măcar care-i prima literă din alfabet și alte și alte chestii simple, ”de mintea cocoșului”... ce pretenții să ai? Doar pretenția de ai pune să-ți dea banii pe lucruri inexistente dar imaginabile!