Pagini

marți, 23 iunie 2015

Și acum vreau să văd... cum crapă de nervi Jegosul PreaNesimțit... Nea Trafalet!
HAI SICTIR JAVRĂ! PIEI SATANĂ JEGOASĂ! MORI ÎN FOCUL IADULUI...!



Preşedintele Klaus Iohannis a semnat DECRETUL privind promulgarea actului normativ pentru modificarea art. 18 din Legea Educaţiei, care prevede că ÎNSCRIEREA LA ORELE DE RELIGIE SE VA FACE PE BAZĂ DE CERERE.

Plenul Senatului (camera decizonală) a votat în data de 18 mai varianta finală a articolului de lege privind ora de Religie, care are următorul cuprins:

"Înscrierea sau reînscrierea elevului pentru a frecventa orele de religie se face prin cerere scrisă a elevului major, respectiv a părintelui sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor. Schimbarea acestei opţiuni sau retragerea se face tot prin cerere scrisă a elevului major, respectiv a părintelui sau a tutorelului legal instituit pentru elevul minor. Situaţia şcolară se încheie, după caz, cu sau fără disciplina Religie".

Astfel, deputaţii au pus în acord Legea Educaţiei cu decizia Curţii Constituţionale, care a hotărât în data de 12 noiembrie anul trecut că depunerea de cereri de retragere de la Religie este neconstituţională.Părinţii care au vrut ca elevii să continue să studieze această materie au depus în luna martie cereri de înscriere la ora de Religie.

Între timp, Patriarhia a trimis şi o scrisoare către deputaţii din Comisia pentru Învăţământ în care recomanda ca înscrierea să se facă pe un ciclu de învăţământ, nu pe un an şcolar. Cererea Patriarhiei nu a fost, însă, adoptată în varianta finală votată în plenul Senatului pe 18 mai