Pagini

vineri, 6 ianuarie 2017

Apa ”sfințită” a înghețat...! Toți microbii din ea se pare că au murit! E bună de băut!Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopuliei Penisului, Eugen Tănăsescu, a declarat că din cauza condițiilor meteorologice s-a decis anularea tradiționalei procesiuni religioase și a slujbei de ”sfințire mare” a apei Mării Negre (n.n.: ???), ce urma să se țină în Portul Tomis.

Reprezentantul Arhiepiscopuliei Penisului a precizat că gerul a înghețat până și ”agheasma treaba mare” îmbuteliată în cele 17.000 de peturi, ce urmau să fie oferite credincioșilor, în cursul procesiunii de căcăstează.

În concluzie... Super puternica ”apă sfințită”... a înghețat!
Nu mai e bună de nimic în sensul credinței!
Acum e bună de băut, pentru că toți microbii, stafilococii și alte mizerii ce ”înotau” prin ea... s-au prăpădit prin degerare...!
Așa că puteți mai bine să cumpărați apa minerală sau plată de la magazin... pentru că are aceleași efecte împotriva setei (doar atât), dar e mult mai sănătoasă și nici nu trebuie să vă omorâți călcându-vă pe picioare și strivindu-vă pe la cozile cu credincioși sadea pentru o sticluță de 1 litru...!sursa cu ”adaptări”: digi24.ro