Pagini

duminică, 29 ianuarie 2017

Patriarhoțul cere să i se dea lui cei 2% din PIB pentru Apărare, că ne apără el de ruşi prin spurcăciuneSa să fie eliminate discuțiile despre procentul din PIB pentru Apărare, Patriarhoțul Trafalet a propus o rezolvare ingenioasă: să se dea 2% din PIB, așa cum cer partenerii NATO, doar că banii să fie dați BORâturii, nu armatei. Patriarhoțul garantează că de banii ăia, aproximativ 19 miliarde de lei, se va ruga până și el pentru apărarea țării.

”Or avea rușii armată puternică, dar cred totuși că noi avem mai multe biserici decât ei unități militare”, debordează de încredere Patriarhoțul Trafalet. ”Ca să nu mai zic că o să avem și bani să terminăm Catedrala Muirii Neamului, ca să am și eu un spațiu pe măsura importanței mele unde să mă rog pentru și mai mulți bani, dar și pentru a apăra țara de ruși.”

Se pare însă că Patriarhoțul, afacerist versat, și-a făcut un cu totul alt calcul, mult mai cinic. ”PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie nu e interesat de apărarea țării”, spune un apropiat. ”Dimpotrivă, el și-ar dori să fim atacați de ruși. Pentru că, dacă ne atacă, BORâtura și BORâții ei, se vor umple de bani de la înmormântările victimelor atacului. Și, pe urmă, rușii sunt tot ortodocși, deci tot la noi o să cotizeze, chiar dacă ne vor conduce țara.”sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro