Pagini

joi, 19 ianuarie 2017

Patriarhoțul susţine graţierea corupţilor, dar averile să fie confiscate şi date BORâților



Lăcomia lui e legendară! Patriarhoțul Trafalet susține grațierea hoților și corupților, așa cum a fost gândită prin Ordonanța de Urgență a lui Dragnea, dar cu unele precizări. Trafalet nu e de acord ca banii furați să fie pierduți, ci să fie confiscați și dați BORâturii, care știe mai bine să aibă grijă de ei.

”E păcat de bănișori. Chiar dacă PSD ne-a dat mereu bani, e mai bine să avem garanția că toate sumele furate ajung la noi. De ce să primim cu țârâita? Să ne dea câteva miliarde o dată, că doar știe toată lumea cât s-a furat în țara asta! Criminalul de dumnezeu așa ar vrea”, a spus Trafalet.

Patriarhoțul s-a bucurat că românii au ieșit în stradă să protesteze față de ordonanță, dar a fost mâhnit că ei n-au intrat și într-o biserică, să doneze niște bani.

Șeful BORâților e dispus să protesteze și el ca să i se dea banii: ”Când o să iasă în stradă zecile de mii de preoți pe care îi ține țara asta pe banii statului, o să se vă temeți!”, a spus Patriarhoțul, care anunță că va merge până la incendierea Guvernului cu candele Molotov, dacă nu i se dau lui banii furați.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro