Pagini

duminică, 22 ianuarie 2017

Patriarhoțul Trafalet: ”Deşi sunt bugetari-cerșetori, popii nu au liber mâine. Trebuie să numere banii adunaţi azi!”Banii nu se câștigă ușor! Și cel mai bine știe asta chiar Patriarhoțul Trafalet, care le-a atras atenția zecilor de mii de BORâți plătiți de stat (din banii noștri!) că luni nu vor avea liber, indiferent ce zice Guvernul. Ei vor lucra o tură dublă la număratul banilor pe care îi adună azi la biserici, apoi vor trimite toate teancurile la Patriarhoție.

Patriarhoțul i-a avertizat din nou pe BORâți să nu mai pună banii în teancuri de 100.000 sau 10.000.000, ci în multipli de 4,5, ca să-i fie mai ușor la schimbul valutar: ”Sigur, preferabil ar fi ca enoriașii să se simtă și să nu mai dea lei, ci direct Euro, pentru că sunt bătrân și mi s-a luat să car atâția saci cu bani”, spune ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet.

”Și mai presus de toate, să nu dea Dracu` să lipsească vreun leuț din banii ce mi se cuvin. dumnezeu vede toate, dar și eu am turnători, că doar sunt Colonel și șeful BORâturii, o divizie a Securității”, i-a prevenit Patriarhoțul pe BORâți.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro