Pagini

marți, 3 ianuarie 2017

Parteneriat Tarom-BORâtura. Stewardesele, înlocuite cu preoţi, care vor aduna banii de Bobotează



Exemplu de bună înţelegere între instituţiile statului! BORâtura şi Tarom au semnat un parteneriat prin care în această săptămână stewardesele de pe avioane vor avea liber şi vor fi înlocuite cu preoţi ortojegoşi, care vor strânge de la pasageri banii cuveniţi pentru botezul domnului.

Pasagerii care care refuză vor fi aruncaţi din avion, pentru că dacă ai credinţă scapi, susţin preoţii implicăcaţi. Nu vor fi scutiţi nici cetăţenii străini, sau cei de altă religie, pentru că "dumnezeu nu suferă ateii şi păgânii şi toţi au datoria să scoată banul", a declarat Patriarhoțul Trafalet, cel care a venit cu ideea.

Măsura îi vizează în special pe românii din diaspora, care se întorc după sărbătorile petrecute în ţară. "Pe ăştia nu prea îi prinzi, aşa că nu trebuie să ratăm ocazia", spun BORâții.

Pe lângă încasat banii de Bobotează, BORâții vor servi pasagerilor apă sfinţită, alune ecumenice, vor face molifte copiilor care urlă în avion şi vor scrie acatiste pentru pasagerii de vârsta a treia, totul la preţuri tipice BORâturii, adică nesimţite.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro