Pagini

luni, 5 ianuarie 2015

Pentru o viață sănătoasă, consumați zilnic 2 litri de apă sfințită... cre(ș)tinilor!



Pentru că tot se apropie o așa numită zi ”de bobotează”... pentru tembelii și fraierii ce se duc să bea apă ”sfințită” și să-și facă provizii imense cu apa asta, am o știre de ultimă oră! O știre apărută în  Daily Mail. Deci n-am spus-o eu că așa am vrut! NU! O spun niște cercetători austrieci!
Și știrea care a tulburat biserica în totalitatea ei, sună cam așa:

Cine s-ar fi gândit vreodată la aşa ceva în afară de nişte cercetători care susţin că apă sfinţită are nişte probleme în ceea ce priveşte conţinutul. Astfel, cei care au realizat studiul în Austria cred că apă sfinţită poate conţine aproximativ 62 de milioane de bacterii, dar şi materii fecale.

Mai pe românește măi credincioșilor... apa sfințită... conține căcat!

Pare incredibil, dar la acest rezultat au ajuns cercetătorii din Viena, care au concluzionat că 86% din mostrele de apă sfinţită analizate conţineau materii fecale. De asemenea, aceştia au precizat că fiecare mililitru de apă sfinţită conţine nu mai puţin de 62 de milioane de bacterii.
Daily Mail subliniază că izvoare sfinţite conţin apă contaminată cu nitraţi, proveniţi din activităţile agricole... și dejecțiile umane și animale”.

*;) winking
Desigur că voi... dragi cre(ș)tini, puteți bea din apa asta sfințită cât doriți! Ce dacă e plină cu căcat. Asta oricum primiți de fiecare dată când vă duceți la biserică și faceți tot ce vă zice popa ăla jegos, pupați icoane băloșite de babe buboase și boșorogi cu blenoragie sau HIV. Chiar și putreziciunile alea de oase de morți (că or fi umane sau or fi de câine, nu contează) le pupați și le venerați într-un fel atât de aparte, că dracu vă mai înțelege...!

Așa că, pentru sănătatea voastră credincioasă, dacă beți pe zi minim 2 (doi) litri din această minunată ”apă sfințită” - pentru care vă bateți ca chiorii - nu o să vă facă mai mult rău decât până acum! Dar nici mai bine, că d-aia veniți la escrocii ăștia jegoși...!
Poate doar... vă ușurează buzunarele de ceva sute de lei din pensia care și așa e de tot rahatul! Deci totul se potrivește de minune!